Welkom bij Aannemersbedrijf Rotte

De aannemer voor uw totale renovatie of verbouwing.

Gaat u starten met een verbouwing of renovatie? De specialisten van Aannemersbedrijf Rotte helpen u graag verder. Wij zijn een full service aannemersbedrijf en verzorgen voor u het complete traject - van idee tot en met uitvoering. Met uitstekende service, advies en realisatie.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Stel u heeft een woning die grondig gerenoveerd of verbouwd dient te worden. Wat kunnen wij dan voor u betekenen?

Stap 1: Uw wensen worden verwerkt in een voorlopige begroting
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek geeft u uw wensen aan en adviseren wij wat er mogelijk is binnen uw budget. Op basis hiervan maken wij een voorlopige begroting met een inschatting van alle kosten.

Stap 2: De ideeën worden uitgewerkt in bouwkundige tekeningen
Indien de begroting binnen budget valt krijgen wij eerst opdracht voor het uitwerken van u ideeën. In samenwerking met onze eigen architect werken wij u plannen uit in bouwtekeningen en eventuele tekeningen voor de vergunningsaanvraag. Betreffende tekeningen worden tot in detailniveau uitgewerkt, zodat alle partijen weten waar zij aan toe zijn.

Stap 3: U ontvangt een uiteindelijke begroting
Na het maken van de tekeningen leveren wij een definitieve begroting aan. Uiteraard bent u vrij om met het geleverde tekenwerk andere partijen te benaderen voor een prijsopgave. Op deze wijze kunt u onze marktconformiteit toetsen. Het grote voordeel van Aannemersbedrijf Rotte is dat u alle verschillende onderdelen bij ons kunt beleggen. Hierdoor hoeven wij alleen intern te schakelen, waardoor de doorlooptijd een stuk sneller én efficiënter is.

Stap 4: U ontvangt een definitieve offerte, planning en omschrijving van de werkzaamheden
Indien wij de opdracht gegund krijgen, stellen wij een definitieve offerte op met een planning en omschrijving van alle werkzaamheden. Wij gebruiken hiervoor altijd De Uniforme Administratieve Voorwaarden voor de uitvoering van werken en van technische installatiewerken 2012 (UAV 2012). Deze vindt u hier.

Stap 5: Start werkzaamheden
Wij gaan aan de slag met ons vaste team specialisten conform de vooraf gecommuniceerde planning. Met uw wensen voor ogen, zetten wij onze tools, ons talent en onze passie in om het allerbeste resultaat te leveren. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het renoveren van woningen en zetten altijd nét dat stapje extra. Vakmanschap is wat ons team kenmerkt.